Mijn hart volgen…mijn dromen leven…

Mijn droom was gymdocent worden…..
Toen ik jong was, sportte ik veel. Altijd was ik actief of creatief bezig. Nooit zat ik stil. Ik vond het heerlijk!…en wat wilde ik dit graag anderen laten ervaren! Wat was het heerlijk om gymdocent te zijn, met leerlingen steeds actief bezig zijn. Ruim 25 jaar mocht ik mijn droom leven.

Keerpunt

Het moment dat mijn moeder ziek werd en overleed, bleek een keerpunt in mijn leven. Voor mij werd duidelijk dat er ‘zoveel meer’ is. Zoveel meer dan onze aardse ogen en oren kunnen zien en horen. Dat toeval niet bestaat, ook al snap ik lang niet altijd waarom iets gebeurd.
Nieuwsgierig geworden ging ik op zoek. Vele workshops en opleidingen volgden. Ondertussen ben ik Reiki Master, Quantum Touch therapeute, Tao Hands Practioner, Tao Source communicator, Kuan Yin Lineage Holder, Yoga- en kinderyogadocente, volg ik een opleiding tot SoulHealing Teacher en verdiep ik mij in zwangerschapsyoga.

Zo ontstond een volgende droom…..delen!

Wat zou ik graag mijn opgedane kennis, ervaringen en wijsheden willen delen. En zo gaf ik mijn eerste yogalessen en healingsessies. Nog heel klein, startend vanuit mijn eigen woonkamer. Het smaakte naar meer. Graag wilde ik mensen meer bewust laten voelen, meer balans en rust laten ervaren……èn zeker kinderen! Mijn boek werd ‘geboren’; ‘Bewust bewegen in de klas’. Een heel praktisch boek vol oefeningen, waardoor kinderen meer balans, concentratie en rust ervaren.

Ik droom door…

Over een eigen ruimte…een eigen praktijk…
Een nieuw mooi en ruim huis komt op ons pad. Een plek waar dit allemaal mogelijk is. Waar ik yogalessen, healingsessies en workshops ga geven, meer deel over balans vinden, meer bewust worden en bewust leren creëren.

En dan mag ik loslaten…

Het werken op school/in het onderwijs lukt niet meer. Nog steeds heb ik aardige collega’s, leuke leerlingen en een fijn vak, maar ik kan het niet meer opbrengen. Ik loop energetisch volledig leeg. Het is doorkwakkelen en ploeteren….of kiezen voor mijn gezondheid, voor mijzelf, mijn hart volgen! Het is heel duidelijk! Ik neem ontslag, stop per direct en richt mijn blik op mijn droom!

Nu leef ik mijn droom….en deel vanuit mijn hart, vanuit liefde!

Ik geef yogalessen, waarin mensen leren zich meer te verbinden met hun lichaam, met de beweging van de adem, met hun gevoel, hart en ziel. Zo meer balans en rust ervaren. Ik geef healing, waardoor mensen zich gezonder en gelukkiger gaan voelen. Ik geef lezingen , workshops , trainingen, waardoor mensen meer balans ervaren, bewuster worden en leren bewust hun leven te creëren.

Hoe dat voelt?…mijn hart volgen?….mijn droom leven?

Ik groei, ik open, ik maak een andere verbinding, ik ben mij meer bewust, geniet meer, ik voel mij gezonder, blijer, gelukkiger. Soms ‘struikel of val’ ik, ontvang ik de uitnodiging om opnieuw te voelen wat er nodig is.
Ik voel me blij en dankbaar voor wat er op mijn pad komt en heb vertrouwen dat dit mij helpt verder te groeien en te worden wie ik werkelijk ben en mag zijn!
Mijn leven stroomt meer. Ik ontvang…….en geef door en deel graag met iedereen die kan en wil ontvangen.
Blij, dankbaar en gelukkig ben ik met mijn manlief en 3 kinderen. Voor de liefde, het plezier en alles wat we samen mogen delen. Ik leer en groei door èn met hen!

Mijn wens:…. kennis, ervaringen, inzichten en wijsheid delen, waardoor we samen groeien naar een positievere wereld vol liefde, vrede en harmonie! En daarom zing ik hardop en in stilte;

Ik houd van mijn hart en ziel
Ik houd van de hele mensheid
Breng harten en zielen samen
Liefde, vrede en harmonie
Liefde, vrede en harmonie

Naar Dr & Master Zhi Gang Sha

“Ik geloof in de kracht van Liefde en dat we daarmee, met elkaar een mooiere en gelukkiger wereld kunnen creëren!”

Lieve groet, Gerda-Anna.