voor bewuster in beweging zijn

Over mij

Gerda FerbeekMijn naam is Gerda Ferbeek (1968). Samen met mijn levenspartner heb ik 3 kinderen. Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn als docent bewegingsonderwijs in het Voortgezet onderwijs, heb ik mij nu volledig gericht op mijn eigen praktijk, waarin ik yogales en healingen geef.

Door een bijzondere gebeurtenis in mijn leven, ben ik spiritueel geraakt. Voor mij werd duidelijk dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’, meer dan wij met onze mensenogen kunnen zien.
Zeer nieuwsgierig geworden, ben ik yogalessen, chakracursussen, energieworkshops, yogadocentenopleiding en verschillende healingcursussen gaan volgen. Ondertussen ben ik Reiki Master, Quantum Touch therapeute, Divine Healing Hands Soul Healer ,yoga en kinderyogadocente en volg ik nog een opleiding tot Soul Communicator .

Vanaf 2010 geef ik yogalessen aan volwassenen en kinderen. En behandel ik cliënten met Reiki, Quantum Touch en mijn Divine Healing Hands. 
In 2013 heb ik het boek ‘Bewust bewegen in de klas’ geschreven. Dit is een praktisch boek voor leerkrachten van het basisonderwijs en eigenlijk iedereen die met kinderen werkt. Kinderen zijn tegenwoordig ‘vol in hun hoofd’. Door het doen van korte beweegoefeningen in de klas, kun je kinderen ‘uit hun hoofd’ halen. Hierdoor ervaren kinderen meer rust en kunnen ze zich beter concentreren.

Mijn wens:…. mijn kennis, ervaringen, inzichten en wijsheid delen, waardoor anderen gaan groeien! Dit doe ik met Liefde!